Меню
Прийом дзвінків та замовлень
  • пн-чт: 9:00-18:00
  • пт: 9:00-20:00
  • сб - нд: 10:00-18:00

KYIV WINE FESTIVAL VOL.1, АРТ-ЗАВОД ПЛАТФОРМА. ВОДА У ВИГОТОВЛЕННІ ВИНА

KYIV WINE FESTIVAL VOL.1, АРТ-ЗАВОД ПЛАТФОРМА. ВОДА У ВИГОТОВЛЕННІ ВИНА

14 - 15 вересня в Києві на арт-заводі Платформа відбувся фестиваль Wine & Restaurants vol. 1, в якому компанія ТОВ "ІВІК Формула Води" взяла участь. Вода - тема номер один серед виноробів. Як відомо, вона відіграє важливу роль У процесі приготування алкогольних напоїв. Від якості води залежить їх смак.

Дуже важлива якість води для приготування алкогольних напоїв. В першу чергу, вода повинна бути:

  • чистоЮ;
  • без стороннього запаху;
  • м'якою (з мінімальним вмістом солей кальцію і магнію);
  • з невеликим вмістом заліза, так як перевищення його норми може призвести до почорніння вина;
  • прозорою (без зайвих органічних і неорганічних домішок).

У виробничому процесі виготовлення вина вода використовується для різних цілей:

  • зниження кислотності вина;
  • приготування розчинів;
  • ополіскування пляшок та мийки обладнання.

В ході приготування сусла з соку ягід і фруктів перед виноробом стоїть питання позбавлення від зайвої кислоти, а також підбору потрібної кислотності сусла для приготування певного сорту вина. Найчастіше, для зменшення кислотності сусла, сік розбавляють чистою водою. Цей спосіб досить простий і вигідний для виноробів.

Жорстку воду легко визначити в побуті: досить намилити руки милом. У жорсткій воді мило погано піниться і важко змивається. З м'якою водою все навпаки: при контакті з водою утворюється багато піни, яка досить легко змивається.

Тому для підготовки якісної води як для виробничого процесу вина, так і мийки обладнання, радимо купити фільтр для очищення води.

Типова виноробня використовує чотири літри води після збору винограду для виробництва одного літра вина, і велика частина цієї води використовується для миття обладнання.

Компанія ТОВ "ІВІК Формула Води" підготувалася до проведення Винного фестивалю, і встановила 4 стенду з професійним обладнанням для питної води, доведення показників безпечності та якості питної води до рівнів гігієнічних нормативів

Для підготовки води питної якості використовували кілька стадій очищення:

  • механічна (видалення піску, іржі, окалини та інших суспензій);
  • пом'якшення (видалення солей кальцію і магнію);
  • зворотний осмос (доочищення від солей жорсткості, важких металів, бактерії, віруси, хлорорганічні сполуки та інші);
  • пост-фільтрація (для уникнення появи неприємного запаху або присмаку).

Після проходження всіх стадій очищення на виході вода виходить високої якості з ідеальним балансом лугів, солей і мінералів.

Учасники та гості фестивалю вживали чисту, безпечну воду, а також полоскали келихи очищеною водою.

Схожі статті
Промислова водопідготовка
Промислова водопідготовка
Споживач у своїй квартирі використовує порівняно невеликий об'єм води. Що не можна сказати про промислових підприємствах. Застосув..
22.11.2016
Останні новини
Споживання води з низьким TDS: які наслідки?
Споживання води з низьким TDS: які наслідки?
Ми неодноразово чуємо від людей, що вживання води, очищеної методом зворотного осмосу, TDS якої становить менше 100 мг/л..
17.08.2021
Вплив води на роботу мозку
Вплив води на роботу мозку
Чи взагалі можливо чітко відповісти, на таке просте питання: На скільки процентів мозок людини складається з води? Коли ..
02.08.2021
Чи потрібен фільтр для води з артезіанської свердловини?
Чи потрібен фільтр для води з артезіанської свердловини?
Для отримання чистої води багато власників приватних будинків і заміських котеджів використовують артезіанські свердловини. Підзем..
24.06.2021
Водопровідна вода: кип'ятити або очищати?
Водопровідна вода: кип'ятити або очищати?
З метою отримання нешкідливої ​​і чистої рідини використовують різноманітні методи очищення води. Одними з найпоширеніших є кип'ят..
07.06.2021
Вода жовтіє на повітрі: причини і способи очищення
Вода жовтіє на повітрі: причини і способи очищення
Часто буває, що набравши воду в стакан і залишивши її на якийсь час, людина помічає, що вона стає жовтуватою. Таку рідину пити не ..
21.05.2021
Питна вода в необмеженій кількості: це можливо?
Питна вода в необмеженій кількості: це можливо?
Чиста, безпечна для пиття вода нічим не пахне, нейтральна на смак і абсолютно прозора. На жаль, через застарілі водоочисні споруди..
11.05.2021
Як захистити побутову техніку від поломок
Як захистити побутову техніку від поломок
Велика частина побутової техніки в процесі експлуатації зтикається з водою. Це стосується і водонагрівачів, і посудомийної і праль..
27.04.2021
 Як знизити жорсткість води в побуті
Як знизити жорсткість води в побуті
Гіркий присмак питної води - показник підвищеної жорсткості через надлишок іонів кальцію та магнію. Часте вживання такої рідини пр..
02.04.2021
Види вмісту заліза у воді і способи її знезалізнення
Види вмісту заліза у воді і способи її знезалізнення
У заміських будинках вода зі свердловини використовується як для приготування їжі, так і для побутових потреб: прання, миття посуд..
30.03.2021
Типи фільтрів для води під мийку та їх призначення
Типи фільтрів для води під мийку та їх призначення
В процесі централізованої водоочистки не всі шкідливі речовини видаляються з рідини. Залишається хлор і органічні сполуки, можуть ..
24.03.2021